Geen producten gevonden...

Kalverhut van fiberglas

Kalverhutten van Fiberglas

STERK EN DUURZAAM: de aparte boxen en grote hutten zijn gemaakt uit 3 lagen. De binnenlaag vormt een gladde hut, die het reinigen vereenvoudigt. De polyester laag zorgt voor genoeg stabiliteit en sterk. De witte buitenlaag zorgt voor reflectie van de zon en is UV-bestendig. De drie lagen samen bieden de hut een goed klimaat van binnen. Omdat er geen zon door het materiaal dringt, is er altijd een schaduwtempratuur, ook bij felle zonneschijn. De opfok in open terrein met kalverhutten biedt een goede basis voor gezonde kalveren met de volgende zwaartepunten:

WERK: met het verwijderbare front van het uitlooprooster sluit u het kalf in de hut op. Klap het hek over de kalverhut en schuif het stro van de uitloop weg. Er kunnen emmerringen aan de voorkant aangebracht worden, zodat het kalf gelijktijdig de beschikking heeft over melk, krachtvoer en water.

WELZIJN: de kalverhut beschikt over een natuurlijke ventilatie.
Daardoor blijft de hut droog en de kalveren hebben altijd voldoende frisse lucht. Het gevaar dat de kalveren b.v. longontsteking krijgen wordt beduidend verminderd hier door. 

GROEI: welzijn betekent optimale groei. Juiste in de tijd waarin de dieren het meest bevattelijk zijn voor infecties, helpt de kalverhut om de infectiedruk te verminderen. Op deze manier bevordert u een optimale en stressvrije groei van de dieren.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »