Geen producten gevonden...

Kippenhokken

Welk kippenhok is geschikt?

Om te bepalen welk kippenhok geschikt is voor uw situatie is het belangrijk te weten hoeveel kippen, en wat voor soort kippen in het kippenhok moeten verblijven. Zorg er te allen tijde voor dat de kippen voldoende bewegingsvrijheid hebben. Als u twijfelt of een kippenhok wel groot genoeg is kunt u altijd onze klantenservice raadplegen. Zij helpen u namelijk graag verder met het kiezen van het juiste kippenhok.


Een kippenhok met ren of een kippenhok zonder ren?

Binnen ons aanbod kippenhokken vindt u zowel hokken met ren als ook kippenhokken zonder ren. Belangrijk is dat een kip of haan altijd een mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan. De kippenhokken zonder ren die u in ons assortiment vindt zijn bedoeld om te gebruiken in combinatie met een losse kippenren. Ook kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een los hok in het midden van een pluimveenet te zetten. Het voordeel hiervan is dat uw kippen lekker de ruimte hebben binnen het hok, en een zee van ruimte binnen de omheining.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »