Geen producten gevonden...

Waarom Wij

Waarom Wij

Passend advies
Goed en passend advies is belangrijk. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn over de producten die ze hebben gekocht en dat ze deze producten jarenlang kunnen gebruiken naar volle tevredenheid. Wij zullen daarom nooit producten adviseren die niet bij uw situatie passen. Producten waar wij zelf niet 100% achterstaan, verkopen wij niet.  

Betrouwbaar 
Wij geloven in onze producten én onze klanten. Daarom hebben wij geen problemen met achterafbetaling. Immers..het is nooit duidelijk welk bedrijf achter een website zit en vertrouwen begint bij een goed aanbod. Achterafbetaling is daar een belangrijk onderdeel van vinden wij.  

Korte lijnen
Wij zijn een dynamisch bedrijf dat korte lijnen heeft zonder managementlagen. Dit heeft als voordeel dat wij snel kunnen beslissen en optimaal kunnen meedenken met de klant.

Topkwaliteit 
Ons assortiment bestaat uit producten die wij zelf maken, en producten van fabrikanten die zich hebben bewezen top producten te leveren die ook een lange levensduur hebben. De producten sluiten ook naatloos aan, aan ons eigen assortiment. Mocht een product of een bepaald onderdeel onverhoopt niet goed zijn, dan zorgen wij zo spoedig mogelijk voor een vervanging.

Uitgebreid assortiment 
Het assortiment op onze websites is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 1000 stuks. Bent u op zoek naar een product dat u niet aantreft op onze websites? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij het wel kunnen leveren. 

Snelle levertijd 
Het grootste deel van ons assortiment is voorradig en pakketgoed waardoor wij deze binnen 24 uur kunnen leveren. Een aantal artikelen is palletvracht en wordt door een transportbedrijf vervoerd waardoor de leveringstijd ongeveer 5 dagen is.

Goede service 
Wij vinden bereikbaarheid belangrijk. Wij zijn daarom per telefoon, email, sms of whatsapp bereikbaar. Onze bereikbaarheid qua email is 24 uur per dag, 7 dagen per week. Deze beantwoorden wij zo spoedig mogelijk. Telefonisch zijn wij door de week bereikbaar van 9 tot 18 uur.


Voor zakelijk én particulier en in Nederland en België 
Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren in Nederland en België. Indien u een Belgisch btw nummer heeft, kunnen wij u de producten leveren zonder Nederlandse btw. Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u tevreden? Deel het met uw vrienden en vriendinnen!

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »